Bilten Activa

Bilten sistema Activa je vir zanimivih informacij s področja kartičnega poslovanja znotraj bank članic sistema.

Koristno

Objavljeno: 2. julij 2009

Sistem Activa je zaključil letošnjo nagradno igro »Moja Activa z nakupi dobiva«, v kateri je ponovno nagrajeval uporabo svojih plačilnih kartic. Nagradna igra je potekala že tretje leto zapored, letošnja pod naslovom »Z Activo kupujem in potujem«. Namen akcije je spodbujanje imetnikov kartic sistema Activa, da uporabljajo plačilne kartice namesto gotovine.


Deset plačil s katerokoli kartico Activa, opravljenih med 1. aprilom in 1. junijem 2009, je prineslo možnosti za eno izmed petih potovanj – Z avtodomom v Legoland, Avantura v dolini reke Soče, Tečaj tajske masaže v Bangkoku, Bahamsko razkošje in Potovanje v mesečevo deželo. Za uvrstitev v žrebanje je bilo treba izpolniti obrazec z datumom in zneskom desetih nakupov. Ti so se nahajali v poslovalnicah bank članic sistema Activa ter na spletni strani www.activa.si/nagradnaigra. Sistem Activa je izmed vseh prispelih obrazcev, teh je bilo 4.543 – 1.923 fizičnih in 2.620 spletnih, izžrebal 15 nagrajencev, ki so si izbrali svoje sanjsko potovanje. Nagrade so prejeli po en komitent Banke Celje, Deželne banke Slovenija in Raiffeisen banke, po 2 komitenta Banke Koper in Gorenjske banke ter 8 komitentov Nove KBM.

Komunikacijska orodja, vključena v promocijo letošnje akcije, so vključevala predvsem t. i. BTL-orodja (alternativna orodja), kot so oglaševanje z baloni, s plastenkami z vodo in promocijskimi majicami ter predstavitve v modnih trgovinah, trgovskih centrih, barih in restavracijah v Kopru, Mariboru, Celju, Kranju in Ljubljani. Activini animatorji so v trgovskih centrih predstavljali nagradno igro in na zabaven način vabili mimoidoče k sodelovanju. Ljudje so tekmovali, kdo najhitreje pripravi kovček za potovanje, kdo se najlepše podpiše na razglednico ter kdo se lahko pohvali z najboljšim znanjem zemljepisa. Poleg tega so se animatorji po večjih mestih vozili s posebej oblikovanimi dvokolesniki Segway ter predstavljali akcijo.

V duhu celotne akcije in nagrad so v poslovalnicah bank članic sistema Activa pripravili različne potovalne kovčke in nahrbtnike ter jih uporabili namesto stojal za zgibanke. Poleg tega je bila nagradna igra oglaševana tudi na internetu in radijskih postajah ter seveda v vseh razpoložljivih bančnih kanalih, kot so izpiski, spletne strani, plakati v poslovalnicah bank članic sistema Activa ter interna e-pošta. Na podelitvi nagrad, ki je potekala 20. junija 2009 v nakupovalnem središču City Center v Celju, sta nastopili akrobatska skupina Zmaji ter improvizacijska skupina Dejmo stisnt teater.

 Nastop akrobatske skupine Zmaj. Podelitev nagrad je potekala v nakupovalnem središču City Center v Celju. Improvizacijska skupina Dejmo stisnt teater. Podelitev nagrad. Podelitev nagrad. Srečni dobitniki sanjskih potovanj. Dobitnica potovanja Z avtodomom v Legoland.