Bilten Activa

Bilten sistema Activa je vir zanimivih informacij s področja kartičnega poslovanja znotraj bank članic sistema.

Koristno

Objavljeno: 7. april 2009

Ob prenovljeni spletni strani tudi začetek nagradne igre »Moja Activa z nakupi dobiva«


Sistem Activa, največji kartični sistem v Sloveniji, je predstavil nadaljevanje uspešne nagradne igre »Moja Activa z nakupi dobiva«, v kateri bo ponovno nagrajeval uporabo svojih plačilnih kartic. Nagradna igra poteka že tretje leto zapored, letošnja akcija pa nosi promocijski naslov »Z Activo kupujem in potujem«. Namen akcije je spodbujanje imetnikov kartic sistema Activa, da uporabljajo plačilne kartice namesto gotovine.

Deset plačil s katero koli kartico Activa, opravljenih med 1. aprilom in 1. junijem 2009, prinaša možnosti za eno izmed petih potovanj – Z avtodomom v Legoland, Avantura v dolini reke Soče, Tečaj tajske masaže v Bangkoku, Bahamsko razkošje in Potovanje v mesečevo deželo. Za uvrstitev v žrebanje je treba izpolniti obrazec z datumom in zneskom desetih nakupov, ki ga je mogoče najti v poslovalnicah bank članic sistema Activa ali na spletni strani www.activa.si/nagradnaigra. Sistem Activa bo 4. junija izžrebal 15 nagrajencev, ki si bodo izmed petih počitniških paketov izbrali svoje sanjsko potovanje.

Poleg tega je sistem Activa prenovil svojo spletno stran www.activa.si, ki je uporabniku prijaznejša in omogoča boljšo preglednost nad informacijami. S prenovljenim spletnim mestom sistem Activa narekuje svetovne spletne trende na področju kartičnega poslovanja.

O sistemu Activa: V sistemu Activa, največjem kartičnem sistemu v Sloveniji, so združene Banka Celje, Banka Koper, BKS Bank, Deželna banka Slovenije, Gorenjska banka, Hranilnica LON, Hranilnica Vipava, Nova Kreditna banka Maribor, Poštna banka Slovenije, Probanka, Raiffeisen banka, Volksbank. Odkar je sistem Activa v letu 1992 postavil temelje za razvoj kartičnega poslovanja v Sloveniji, področje domačega in mednarodnega brezgotovinskega poslovanja nenehno raste in se širi. Sistem Activa poleg mednarodnih pametnih kartic Activa MasterCard, Activa Maestro, Activa Visa in Activa Visa Electron izdaja tudi mednarodno poslovno pametno kartico Visa Business Electron in domačo kartico Activa.